Pianolessen en andere specialiteiten, kosten van de lessen.

Hier vindt u informatie over individuele privélessen piano en andere specialiteiten.

ruki_na_klaviature

Pianolessen geef ik aan alle muziekliefhebbers, zowel kinderen als volwassenen, van beginners tot gevorderden en zoek altijd de meest bij de leerling passende manier om les te geven. Na mijn lessen kunt u met veel plezier naar uw wens in diverse stijlen muziek spelen: o.a. klassieke en lichte muziek, pop, modern enz. Op mijn lessen krijgt u een goede algemene basis, als u een beginner bent. Er kan op elk moment van het jaar gestart worden met de lessen. Lessen vinden plaats bij mij thuis op een goede vleugel “August Förster”.

De meeste mensen nemen een uur les een keer per week, dat is het meest optimaal. U kunt ook een les per twee weken nemen of anders, afhankelijk van uw behoefte.

  • Een uur les (60 min) kost € 50, een half uur les (30 min) – € 35. U kunt een pakket van 10 lessen kopen (een abonnement);

Bij verhindering van de cursist, mits tijdig bericht, kan de betreffende les gratis naar een andere dag/tijd verplaatst worden, met een maximum van 2 keer per 10 lessen.

  •  Er zijn ook meer voordelige abonnementen:
    10 lessen voor € 450 in plaats van € 500 (1uur=60 min – € 45)
    of
    10 lessen voor € 300 in plaats van € 300 (0,5 uur=30 min – € 30);

Vanwege gunstige tarieven in deze abonnementsvorm is het niet mogelijk om de dag/tijd in het rooster te wijzigen. Data en tijden van de lessen worden vooraf afgesproken en liggen vast.

  • U kunt ook voor “variabel lesrooster of eenmalige lessen” kiezen. Dan kunt u altijd en onbeperkt de dag en de tijd van de les veranderen in overleg met de docente. De tarieven voor “variabel lesrooster of eenmalige lessen” zijn: € 60 per uur, € 35 per 0,5 uur;

Bij de gekozen optie “variabel lesrooster” kunt u onbeperkt de dag en de tijd van de lessen veranderen in overleg met de docente.

De proefles van 45 min kost € 25. Degenen die bij mij lessen gaan volgen, krijgen dit bedrag terug. De proefles kosten worden in mindering gebracht op de eerste betaling voor de lessen.

Om een afspraak voor de proefles te maken kunt u mij bellen:
013 4676193 of 06 27133883,
of mailen: info@pianoklank.nl
U bent van harte welkom!

Bijzonder aandacht geef ik aan lessen voor kinderen van alle leeftijden.

092d3839ccbe4f4fada4cb63a76a5e7dUit verschillende onderzoeken (bijvoorbeeld van de American Psychological Association) is gebleken dat muziek spelen op jonge leeftijd goed is voor de hersenen, het concentratievermogen en de algemene ontwikkeling van het kind. Het stimuleert ook de intelligentie en verbetert de motoriek.

De lessen worden op een leuke en bij het kind passende manier gegeven. Voor lessen voor kinderen zijn boven vermelde tarieven van toepassing.

Een van jonge leerlingen van “Pianoklank” speelt “Dark Horse” van Katy Perry.  Dat is zeer plezierig.

Daarnaast bied ik vakbekwame hulp aan de studenten van het conservatorium en alle andere musici bij het instuderen en de voorbereiding van het programma voor een publiek optreden. Voor piano-studenten geef ik speciale lessen om hun techniek te verbeteren.

Ik werk als correpetitor/begeleider met diverse instrumenten, zang, koren. Indien nodig kan ik tevens de piano-begeleiding verzorgen, ook op tentamen/examen/concert.

Voor de repetities zijn boven vermelde tarieven van toepassing.

De prijs voor de uitvoeringen/publiek optreden dient altijd apart afgesproken te worden.

Contact me hier!

Het contactformulier is in ontwikkeling, het werkt tijdelijk niet. Graag direct mailen naar pianoklank@gmail.com. Excuses voor ongemak.